Verkeer
Stuur appje
Zoek

Streetsoccertoernooi gaat definitief niet door

Rotarysoccertoernooi hengelo
Het straatvoetbaltoernooi is verplaatst naar februari 2022.
Beeld: Rotary Streetsoccertoernooi

Het jaarlijkse Rotary Streetsoccertoernooi voor Hengelose basisscholieren gaat dit jaar definitief niet door. Het voetbaltoernooi is verplaatst naar februari 2022. "Het risico dat we het op een ander moment dit jaar alsnog moeten afblazen, is te groot.”

Het voetbaltoernooi stond in eerste instantie gepland voor februari 2021, maar door die maand ging eind november al een streep. Nu is besloten dat het later dit jaar ook niet gaat lukken, vanwege de aanhoudende coronapandemie. "We begrijpen het heel goed als leerlingen teleurgesteld zijn. Dat zijn we zelf ook, maar het risico dat we het op een ander moment dit jaar alsnog moeten afblazen, is te groot”, zegt organisator Peter Bebseler. Het toernooi is verplaatst naar 8, 9 en 10 februari 2022.

Het straatvoetbaltoernooi voor basisschoolleerlingen wordt ieder jaar georganiseerd door Rotary Club Hengelo-Driene en Sport Hengelo. Studenten van ROC van Twente fluiten de wedstrijden. Rond het sportevenement wordt ook geld ingezameld voor goede doelen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.