Hengelo

Voormalige stadsdichter Marijke Agterbosch in 'De Staat van Verwarring'

Marijke Agterbosch krijgt op 11 juni een gastrol in 'De Staat van Verwarring', een vrolijk-absurde talkshow van het cabaretduo Pieter Jouke en Ronald Snijders in Schouwburg Hengelo.

401102 marijke agterbosch
Voormalige stadsdichter Marijke Agterbosch is speciale gast in 'De Staat van Verwarring' van het cabaretduo Pieter Jouke en Ronald Snijders in Schouwburg Hengelo. © 1Twente

De voormalige Hengelose stadsdichter noemt het een boeiende uitdaging om een eigen weg te vinden op het toneel in de chaos van twee mannen. "Ik word ongeveer 10 minuten geïnterviewd en mag ook een gedicht voordragen. We gaan het zien," zegt Agterbosch, die tijdens de voorstelling gewoon in de zaal zit en op een gegeven moment door Pieter en Ronald op het podium wordt gevraagd.

‘De Staat van Verwarring’ was in het verleden te zien bij de VPRO, maar inmiddels staat het programma alweer tien jaar met succes in het theater. In de show praten Snijders en Jouke met interessante gasten uit de regio, worden ontregelende filmpjes vertoond, zijn er live chat-gesprekken met wildvreemden, is er een spek & bonen quiz en heel veel humor.


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via mail of telefoon.