Verkeer
Stuur appje
Zoek

Enschede Promotie heeft een nieuwe directeur: 'Grote schoenen om te vullen'

20230725 Jeff van den Biggelaar nieuwe directeur Enschede Promotie Foto Enschede Promotie
Beeld: Enschede Promotie

Jeff van den Biggelaar (52) is de nieuwe directeur-bestuurder van Enschede Promotie. Geen onbekende rol voor hem: hij is nu nog directeur van Oldenzaal Promotie.

Daar blijft hij tot medio september werkzaam. Vanaf de vijftiende van die maand start hij aan zijn nieuwe klus in Enschede. Zelf noemt hij het één van de mooiste functies van de stad. "En die ga ik invullen. Hoe gaaf! Ik vind het prachtig om te zien hoe Enschede zich heeft ontwikkeld tot de stad die ze nu is. Hier kunnen bezoekers en bewoners hun hart ophalen aan alles wat er geboden wordt."

'Goede opvolger'

Van den Biggelaar volgt Marieke ter Brugge op die de afgelopen acht jaar als directeur van Enschede Promotie werkzaam was. “Voor mij is het tijd om de focus te verleggen. Ik heb met veel plezier en passie samen met het team en partners gewerkt aan de citymarketing van Enschede en ik zal ze zeker blijven volgen. Ik denk dat we met Jeff een goede opvolger hebben gevonden."

20230411 Marieke ter Brugge vertrekt als directeur bestuurder foto Enschede Promotie
Lees ook
Marieke ter Brugge vertrekt als aanvoerder Enschedese stadsmarketeers: 'Ik blijf wel fan van de stad'

Van den Biggelaar heeft op zijn beurt een goed woordje over voor het werk dat zijn voorganger heeft geleverd. "Enschede Promotie is in de afgelopen jaren gegroeid naar één van de sterkste citymarketing organisaties in Nederland, iets waar de stad trots op mag zijn. Grote schoenen om te vullen, maar ik heb er ontzettend veel zin in om met dit team en partners aan de slag te gaan.”

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.