Verkeer
Stuur appje
Zoek

Grolsch Summer Sounds terug in Enschedese binnenstad, vier donderdagen feest

Grolsch Summer Sounds Vroeg Zat Enschede 2022 57
Beeld: Enschede Promotie

Grolsch Summer Sounds staat weer voor de deur in de Enschedese binnenstad. Vier donderdagen kan het feest losbarsten. Dit jaar is er gekozen voor de volgende vier thema's: Night of Pride, Enschede Dance, VroegZat en Enschede Live. De Grolsch Summer Sounds-events zullen plaatsvinden op 20 en 27 juli en op 3 en 10 augustus, en zijn gratis toegankelijk voor het publiek.

Night of Pride

Bij de aftrap van het Vanaf een kleurrijk aangekleed podium vermaken diverse acts op donderdag 20 juli het publiek op de Oude Markt met een heuse Pride-avond. Het programma begint om 19:00 uur met een DJ, gevolgd door de Disco Diva's die de dansvloer vullen met discohits. Er is ook een songfestivalmedley met hostess Roxy Diamond, een DJ en Sharon Doorson, bekend vanPopstars en The Voice of Holland, zal optreden. A*Fever brengt tot slot beroemde ABBA-nummers, terwijl vrouwelijke DJ's, drag queens en GoGo-dansers voor extra kleur zorgen.

Enschede Dance

Op de Oude Markt zorgt DJ La Fuente met non-stop techno- en housemuziek voor een dancefeest op 27 juli. Naast La Fuente voegt Eva Simons zich bij het dancefeest met haar zangkunsten en zingt zij welbekende nummers.

VroegZat

Na het eerdere succes van VroegZat organiseert Grolsch Summer Sounds op 3 augustus dit jaar een XL-editie op de Oude Markt. De bezoekers kunnen de binnenstad bezoeken vanaf 19.00 uur, waarna een verrassende avond op het programma staat met optredens van verschillende muzikanten en andere vrienden die door VroegZat zijn uitgenodigd. De namen blijven nog even een verrassing.

Enschede Live

Als afsluiter van de Grolsch Summer Sounds is op de laatste donderdag, 10 augustus, Enschede Live. Een evenement waar coverbands en DJ's live optreden.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.