Twente
Sport
Voetbal
FC Twente

Zware knieblessure lijkt einde seizoen te betekenen voor Jody Lukoki

Het seizoen lijkt voor Jody Lukoki al ten einde voordat het goed en wel begonnen is. De 28-jarige aanvaller, die vorige week pas werd gepresenteerd bij FC Twente, heeft maandag tijdens de training een zware knieblessure opgelopen.

Jody Lukoki FC Twente
De aanvaller tekende vorige week een tweejarig contract in Enschede en zou vanavond in de oefenwedstrijd tegen HSC’21 zijn debuut maken voor de Tukker. © 1Twente

'Minstens enkele maanden eruit'

De aanvaller tekende vorige week een tweejarig contract in Enschede en zou vanavond in de oefenwedstrijd tegen HSC’21 (0-2 winst) zijn debuut maken voor de Tukkers.

Het ging voor Lukoki maandagavond mis op de training. Vandaag werd de ernst van de blessure duidelijk, maar FC Twente maakt geen melding over de duur van het herstel van de vleugelspeler; het zou zeker gaan om enkele maanden.

Twente versterkte de aanvalslinie eerder al met Virgil Misidjan en Manfred Ugalde. Daarnaast werd de vorig seizoen al van FC Utrecht gehuurde Vaclav Cerny door FC Twente gekocht.


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via info@1twente.nl of bel redactie Enschede (053) 432 75 27 of redactie Hengelo (074) 256 6699.