Corona in Twente

Jelmex steekt jeugd hart onder de riem met livestream

Om jongeren een hart onder de riem te steken in deze lastige tijd heeft de gemeente Hengelo samen met Metropool en DJ Jelmex een livestream op touw gezet die zaterdag 13 maart 's avonds mee te beleven is.

Knipsel
DJ Jelmex (tweede van rechts) en z'n partners in crime © Gemeente Hengelo

'Ik zie m'n vrienden heel weinig'

De 13-jarige Jelmer Boensma, beter bekend als Jelmex, snapt als geen ander hoe het voor de jongeren is: "Het is een lastige tijd. Zo zie ik mijn vrienden heel weinig. Normaal zou je leuke dingen met elkaar doen, maar dat zit er nu niet in. Ik heb al meerdere livestreams georganiseerd en daar haal ik veel plezier uit, maar ook de kijkers vinden het heel leuk. Ik heb daarom ook super veel zin in de livestream van 13 maart. Dit wordt een hele vette avond met hele toffe artiesten."

icon_main_quote_red_glyph

"Voor de jongeren is het een lastige tijd. Dat zie ik ook aan mijn eigen tienerdochters."

Wethouder Claudio Bruggink

Avondklok

Jeugdwethouder Claudio Bruggink is blij met dit initiatief: "Voor de jongeren is het inderdaad een lastige tijd. Dat zie ik ook aan mijn eigen tienerdochters. Met deze livestream hopen we toch een leuke avond te kunnen bieden aan de jeugd. Door de avondklok en omdat de horeca dicht is, wordt het steeds lastiger om ontspanning te vinden. De maatregelen zijn nodig om het coronavirus onder controle te krijgen, maar betekenen ook écht wat voor jonge mensen."

icon_main_info_white_glyph

Kijk mee!

De gratis livestream duurt van 20.30 tot 22.30 uur en is te bekijken op www.hengelo.nl/livestream. Ook voor meer informatie over de artiesten verwijzen we naar deze website.

Samenwerking

De livestream wordt aangeboden vanuit de gemeente Hengelo en is tot stand gekomen in samenwerking met Metropool en DJ Jelmex. Metropool organiseert al een jaar lang wekelijks livestreams onder de vlag van MetroTV.


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via info@1twente.nl of bel redactie Enschede (053) 432 75 27 of redactie Hengelo (074) 256 6699.