Hengelo

Schuttingtaal met een knipoog in Brinkstraat

‘Wij krijgen een nieuwe voorgevel’ staat er met grote letters op de schutting die de werkzaamheden bij Hands for Hair aan het zicht onttrekt. En daarbij dan een dame die wijst op haar.. euh.. voorgevel.

IMG 20210129 WA0002
Seviye van Wier-Koca: “Een beetje humor mag toch wel tijdens corona?” © Seviye van Wier-Koca

Kapsalon

Volgens Seviye van Wier-Koca, samen met haar zus Hatice Gulbey-Koca eigenaar van de kapsalon aan de Brinkstraat, ‘krijgen de mensen die langs lopen een lach op hun gezicht’. Ze verdedigt zich verder met de opmerking: “Een beetje humor mag toch wel tijdens corona?”

Wat ons betreft moet het kunnen. En mensen die er moeite mee hebben, moeten maar even de andere kant op kijken. Seviye, die namens Lokaal Hengelo in de gemeenteraad zit, hoopt dat de schutting op 10 februari weg kan: “Maandag aanstaande beginnen de werkzaamheden en we hopen dat de verbouwing klaar is, wanneer de lockdown wordt opgeheven. Hopelijk krijgen we na 9 februari geen verlenging.”

De dame op de foto is trouwens geen bekende van de zussen. “Nee, ik heb de foto van internet geplukt.”


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via info@1twente.nl of bel redactie Enschede (053) 432 75 27 of redactie Hengelo (074) 256 6699.