Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

Landgoed Twente Marathon binnen drie minuten uitverkocht

Het inschrijven voor de Landgoed Twente Marathon 2024 was binnen 2.52 minuten klaar. 1500 deelnemers hadden zich toen ingeschreven voor het evenement op 12 oktober 2024 op Landgoedcamping Het Meuleman in De Lutte.

"De ervaring leert dat de afgelopen jaren het animo zo groot is dat alle 1500 plaatsen in een mum van tijd zijn uitverkocht", aldus Frits Huttenhuis namens de organisatie op Twente FM.

Landgoed Twente Marathon
Beeld: rtv not

In het 'crisiscentrum' in Denekamp zat men vrijdagmorgen om 9.30 uur al klaar om het verloop van de inschrijvingen in goede banen te leiden. "Je weet nooit of er iets misgaat of vastloopt, al kunnen we daar op dat moment weinig aan doen", aldus Huttenhuis.

Landgoed Twente Marathon nieuwe locatie
Lees ook
Startschot en finish van populaire Landgoed Twente Marathon dit jaar in De Lutte

Teller

De organisatie kon via een online-teller in het 'crisiscentrum' de inschrijvingen volgen. "De deelnemers moeten eerst hun gegevens invullen en deelnamegeld betalen. De eerste meldingen komen dan na een halve minuut binnen."

De organisatie kon even na 10.00 uur melden dat binnen 2.52 minuten de inschrijving vol zat. "Een nieuw record", aldus Huttenhuis.

Audiofragment
Inschrijving Landgoed Twente Marathon: hoe snel dit keer? | Frits Huttenhuis
De inschrijving van de Landgoed Twente Marathon start om 10.00 uur.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.