Sport
Voetbal
FC Twente

Weer drie clubiconen onthuld bij De Grolsch Veste

Zaterdagmiddag zijn er opnieuw drie portretten van FC Twente-clubiconen onthuld bij De Grolsch Veste. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen PEC Zwolle werd Kick van der Vall en Eddy Achterberg gevraagd om de beeltenis van oud-trainer Kees Rijvers te onthullen. Tot hun grote verrassing bleken ze ook zelf vereeuwigd op twee van de pilaren rondom het stadion.

KEES RIJVERS PORTRET FC TWENTE
Oud-trainer Kees Rijvers staat op één van de drie portretten die werden onthuld. Daarachter de beeltenis van materiaalman Jacob Malki die eerder al bekend werd gemaakt © FC Twente

Rood is onze Veste

Het is weer een nieuwe toevoeging aan het project 'Rood is onze Veste' waarbij de Ultras van Vak-P samen met andere supportersgeledingen het stadion letterlijk rood laten kleuren. Zo werden binnen in het stadion onder andere de tribunes en trappen rood geverfd en worden er op de pilaren aan de buitenkant beeltenissen van (oud)-spelers en andere clubmensen geplaatst. Eerder werden al de portretten van Wout Brama, Manuel Sanchez Torres en materiaalman Jacon Malki onthuld.


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via info@1twente.nl of bel redactie Enschede (053) 432 75 27 of redactie Hengelo (074) 256 6699.