Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

600 Vrijkaarten overdekte ijsbaan Oldenzaal voor Voedselbank Oost Twente

Kaartjes Voedselbank
De 600 vrijkaarten werden door voorzitter Justin Rudolf van de Stichting IJsbaan Oldenzaal (rechts) en Martin Engbers van tentsponsor Ledinbouwspotsleds (links) overhandigd aan vrijwilligster Gerda Stoelers van de Voedselbank Oost Twente
Beeld: Voedselbank Oost Twente

Een delegatie van de Stichting IJsbaan Oldenzaal bracht vrijdag, aan de vooravond van de opening, een bezoek aan de vestiging van de Voedselbank Oost Twente in Oldenzaal om maar liefst 600 (vrij)kaarten te overhandigen. Een mooie geste, mede mogelijk gemaakt door tentsponsor Ledinbouwspotsleds, waarmee kinderen van cliënten van de Voedselbank in de gelegenheid worden gesteld gratis gebruik te maken van de ijsbaan.

Voorzitter Bert Huisjes van de Voedselbank Oost Twente leidde de delegatie rond in de Oldenzaalse vestiging en vertelde een en ander over het reilen en zeilen bij de Voedselbank. Behalve de vestiging in Oldenzaal, is er ook een uitgiftepunt in Denekamp voor cliënten uit de gemeente Dinkelland. Op dit moment telt de Voedselbank Oost Twente rond de 160 cliënten, die wekelijks van een voedselpakket worden voorzien.

Vrijwilligers

Er zijn zo’n 100 vrijwilligers in touw voor de Voedselbank Oost Twente. Ongeveer eenzelfde aantal vrijwilligers zorgt er voor dat jong en oud de komende vier weken ijspret kan beleven in de grote tent bij de Plechelmusbasiliek. De 600 kaartjes, die beschikbaar zijn gesteld aan de Voedselbank geven recht op gratis toegang tot de ijsbaan en de huur van een paar schaatsen.

24112023 Oldenzaal Ijsbaan
Lees ook
Oldenzaalse ijsbaan klaar voor schaatsplezier, warme chocolademelk en groot curlingtoernooi
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.