Verkeer
Stuur appje
Zoek

Enschedese Evelien wint Special Media Award voor haar kunstwerken op Instagram

Evelien Creations wint Social Media Award Evelien Alp
Beeld: Evelien Alp

Bij de verkiezingen van de Special Media Awards in Hilversum heeft de Enschedese Evelien Alp de eerst prijs gewonnen in de categorie Instagram. Evelien maakt kunstwerken bij de Enschedese winkel Heel Bijzonder en die kunstwerken deelt ze op haar Instagram.

“Ik vond al dat ik een winnaar was omdat ik genomineerd ben, maar het is mooi meegenomen dat ik de prijs win”, schrijft Evelien Alp op haar Instagram. Ze eindigde met haar kunstwerken die ze op haar sociale media post bij de laatste drie. Ze mocht hierna afreizen naar Hilversum en kwam daar als winnaar uit de bus.

Trots

De jury heeft uiteindelijk Evelien als winnaar gekozen uit drie finalisten. "We hebben voor jou gekozen omdat je de volger meeneemt door het volledige proces van het maken van jouw kunstwerken", aldus Team Plagiaat, dat het jurywerk voor de categorie Instagram uitvoerde. De Enschedese Evelien reageerde trots op haar eerste plaats: "Ik ben ontzettend trots op mezelf en op alles wat ik kan. Ik heb gewoon hartstikke gewonnen."

Evelien Alp genomineerd voor Special media award
Beeld: Julian Vriend

Special Media Award

De Special Media Award is voor de vijfde keer uitgereikt ter ere van de Week van de Mediawijsheid. Deze jaarlijkse prijsuitreiking is bedoeld voor mediamakers met een verstandelijke beperking. Uit maar liefst 168 inzendingen heeft de vakjury 30 genomineerden geselecteerd in 10 verschillende categorieën.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.