Sport
Voetbal
FC Twente

Creatieve middenvelder op komst bij FC Twente

FC Twente gaat zich de komende dagen nog versterken met een creatieve middenvelder. Technisch directeur Jan Streuer verwacht dit weekend de zo gewenste versterking vast te kunnen leggen. De transfermarkt is nog tot en met dinsdag geopend.

Snel witte rook

FC Twente is al langer op zoek naar aanvallende versterking op het middenveld en gezien de wens alle posities dubbel bezet te hebben, kan de ploeg er zelfs wel twee gebruiken. Maar één lijkt er dus sowieso nog te komen. Technisch directeur Jan Streuer gaat er vanuit dat er snel witte rook is. "Ik verwacht wel dat het dit weekend rond gaat komen. Dan gaat het om een creatieve middenvelder." Over wie het gaat laat hij zich niet uit, maar hij laat wel doorschemeren dat spelers die hij al kent, de voorkeur hebben.

Joël Drommel

Anderzijds kan er dus ook nog aan spelers van FC Twente getrokken worden. Donderdagavond werd bekend dat Xandro Schenk zijn loopbaan vervolgt bij Al Batin in Saudi-Arabië, maar ook over een vertrek van doelman Joël Drommel is al vaak gespeculeerd. En na sterke optredens in de eerste wedstrijden van dit seizoen kan hij zich zomaar verder in de kijker hebben gespeeld. Streuer verwacht hem 'gewoon' binnenboord te kunnen houden. "We gaan er gewoon vanuit dat hij blijft en hij moet ook gewoon blijven, want je kunt niet op de laatste dag nog een andere keeper gaan halen. In het voetbal weet je het nooit, maar zoals het er nu uitziet zeggen we gewoon nee. Of het moet waanzinnig goed zijn."


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via info@1twente.nl of bel redactie Enschede (053) 432 75 27 of redactie Hengelo (074) 256 6699.