Verkeer
Stuur appje
Zoek

Kavels Landmanserve en Meander Zuid vanaf juni in de verkoop

459464 huizen 2020 08 29 004258 1

In Landmanserve (Hengelo-Noord) en in Meander Zuid in de wijk Dalmeden zijn kavels bouwrijp gemaakt voor de verkoop. In verband met het coronavirus werd de verkoop eerder uitgesteld. Vanaf 8 juni (Landmanserve) en 15 juni (Meander Zuid) gaat dit alsnog gebeuren.

Landmanserve

De gemeente gaat 33 nieuwe bouwkavels (de blauwe plekken op de foto) op de markt brengen in plan Landmanserve. De kavels langs de Landmansweg zijn geschikt voor vrijstaande en twee-onder-een-kap woningen. De kavels zijn er vanaf 261 m² en vanaf 87.000 euro inclusief BTW.
Meander Zuid
In het plan Meander Zuid brengt de gemeente 26 vrije kavels op de markt. Dat betekent dat men een stuk grond koopt van de gemeente waarop men een vrijstaande woning bouwt. De kavels variëren in grootte van 348 m² tot 769 m². Het woongebied Meander ligt in het midden van de wijk, tussen het woongebied Stromen en de groene weide. De inschrijving voor de verkoop start op maandag 15 juni.
Belangstelling?
In de verkoopweek (week 24 Landmanserve en week 25 Meander Zuid) staan inschrijfformulieren op www.kavelsinhengelo.nl. Belangstellenden (voor één of meerdere kavels) kunnen deze formulieren invullen en retoursturen. Postadres en e-mailadres staan onderaan het formulier vermeld. Na de sluitingsdatum wordt door notaris Suwijn op basis van loting de volgorde vaninschrijving bepaald. Deze volgorde is bepalend voor het toewijzen van opties op kavels.
Op www.kavelsinhengelo.nl staat alle informatie over de kavels
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.