Verkeer
Stuur appje
Zoek

Het uitgaansleven is terug: zo ging het er aan toe in Aspen Valley

Eindelijk mochten ze weer, en dat hebben ze geweten ook. De discotheken in Enschede zaten bomvol afgelopen nacht. Alleen al 800 mensen bezochten discotheek Aspen Valley. "Ongekend, dit is werkelijk fantastisch", zegt bedrijfsleider Bruno de Vlaming.

Een negatieve coronatest, een felbegeerd entreeticket en een lange wachtrij voor de ingang. Je moet er nu wat voor over hebben om een nacht door te brengen in een discotheek, maar voor die 800 jongeren was het al die moeite meer dan waard.

'Ik moest bijna huilen'

"Heerlijk! Hier heb ik zó lang op gewacht", zegt een van de enthousiaste bezoekers. "Ik geniet overal van. Ik houd niet van de muziek hier, maar het maakt mij helemaal niets uit."

Een ander vult aan: "Het is zo'n raar gevoel om hier te staan. Vanmiddag tijdens de coronatest moest ik bijna huilen, zo blij ben ik."

'Alleen maar vrolijke mensen'

De Vlaming is trots. "Je bent zo lang gewend geweest om afstand te houden en ineens staat iedereen weer dicht op elkaar. Maar alles gaat goed en ik ben echt heel blij dat iedereen het zo naar z'n zin heeft. Het zit rammetje vol, met alleen maar vrolijke mensen."

Photo5962833496995116427
Bruno de Vlaming, bedrijfsleider Aspen Valley
Beeld: Teun van der Velden
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.