Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Enschede

Kersthitjes en volle potten Glühwein: kerstmiddag op de Oude Markt in Enschede

314417 kerstmiddag

Voor het eerst organiseren de horecapartners aan de Oude Markt een kerstmiddag met een buitenprogramma op 24 december. Bezoekers kunnen van 13:00 tot 19:00 uur met een hapje en een drankje genieten van top 40 hits en kerstmuziek gedraaid door verschillende dj’s. Door de festiviteiten niet alleen in de horecazaken zelf te organiseren maar ook op de Oude Markt, hoeven bezoekers niet in lange rijen te wachten.

Sinterklaas is nog niet eens geweest of de kerstactiviteiten vullen onze agenda’s. De een kan de hit ‘All I want for christmas’ niet vroeg genoeg horen en de ander kan het niet uitstaan. Toch zitten we al halverwege de maand november. Een ongeschreven regel: in november mag de kerstmuziek weer aan en mogen we weer ‘Home Alone’ kijken met een warme kop chocolademelk.

Terrein

De bezoekers van de Oude Markt krijgen de gelegenheid kerstmiddag echt samen te vieren. Het evenement is gratis toegankelijk, wel zijn er regels voor het betreden van het terrein. Ze mogen geen (alcoholische)dranken, glaswerk, (plastic) flessen of blikjes meenemen. Het actuele programma is te vinden op de site van Uit In Enschede. Deze wordt regelmatig bijgewerkt met nog meer activiteiten.

Winter Wonderland 2019 ijsbaan Oude Markt Rob Baas Enschede Promotie
Lees ook
Een lichtje in de donkere decembermaand: De ijsbaan op de Oude Markt gaat weer open
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.