Verkeer
Stuur appje
Zoek

Hengelose Marèll Venhuis is één van de finalisten van Miss Beauty of Overijssel competitie

De Hengelose Marèll Venhuis is in de race om zich 'Miss Beauty of Overijssel' te noemen. De 18-jarige horecamanagementstudente hoort op zondag 19 maart of ze de sjerp daadwerkelijk om mag doen.

Onderlinge sfeer

Miss Beauty of Overijssel en Miss Teen of Overijssel zijn jaarlijkse missverkiezingen. De twee winnaressen van dat jaar gaan door naar de landelijke finale, waarin ze Overijssel mogen vertegenwoordigen. Eén van de finalisten is de Hengelose Marèll Venhuis. "De onderlinge sfeer tussen de meiden is goed", vertelt de Hengelose. "Alle finalisten trainen samen. Zo leer je elkaar goed kennen en kan je ook tips en trucs uitwisselen met elkaar. Je groeit samen naar de finale toe."

In het begin was dat nog wel even wennen: "In het begin is het uiteraard wat spannend, bijvoorbeeld tijdens de fotoshoots. Maar omdat je het samen doet en op die manier al direct toeschouwers hebt, wen je er al gauw aan. En het is natuurlijk ook gewoon gezellig."

“Houd er rekening mee dat je zeker commentaar krijgt, maar ach, je hebt verantwoording af te leggen aan je zelf.”

Uiterlijk is niet alles

Volgens Marèll gaat het bij Miss Beauty of Overijssel niet alleen om de buitenkant, maar vooral om de binnenkant. "Ik blijf dicht bij mezelf en dat is ook de bedoeling van deze verkiezing. Je laat jezelf zien", vertelt ze. Ze doet het dan ook niet door de druk van de samenleving om 'mooi te moeten zijn', maar omdat ze het leuk vindt om te doen. "Wat vind je leuk? Ga daarvoor. Houd er rekening mee dat je zeker commentaar krijgt, maar ach, je hebt verantwoording af te leggen aan je zelf. Dus doe het als je het leuk vindt. Je leert er veel van."

“Alle finalisten trainen samen. Je leert elkaar goed kennen en groeit samen naar de finale toe.”

Andere finalisten

Marèll is niet de enige Twentse Miss die meedoet aan de verkiezing. Ook Linda (23), Shamee Charél (20), Lisa S (20) en Lynn (22) uit Hengelo doen mee. Daarnaast maken de Enschedese Candy (24), Noa (20), Marijn (21) en Estella (19) kans op de titel Miss Beauty of Overijssel.

icon_main_info_white_glyph

Stemmen

Stemmen op jouw favoriete finaliste kan door een sms te sturen naar 3010, met de tekst "Poll Overijssel [naam]". De kosten bedragen €1,10 per sms.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.