Verkeer
Stuur appje
Zoek

Dorine Holman en Nicolet Steemers te gast bij Cultuurpodium Hengelo

230213 Nicolet Steemers PR FOTO
Nicolet Steemers komt een jaar na 'Wat niet deert' met haar nieuwe roman 'Diepe gronden'. Ze vertelt erover in Cultuurpodium Hengelo.
Beeld: PR

Literair agent Dorine Holman is zondag 19 februari een van de gasten tijdens de februari-editie van Cultuurpodium Hengelo in Schouwburg Hengelo. Andere gasten zijn schrijfster Nicolet Steemers en beeldend kunstenaar Gerrie Lulof. De muziek wordt verzorgd door gitarist Mark Weber en zangeres Caroline Goudswaard.

Holman, Lulof en Steemers

Dorine Holman werkt en woont niet alleen in Amsterdam, maar ook in De Lutte en Holten. Zij behartigt de belangen van zo’n tachtig nationaal en internationaal bekende auteurs en organiseert daarnaast verschillende literaire evenementen, waaronder Lutterzand Literair. Bekende schrijvers waar zij zich voor inzet zijn onder andere Dirk De Wachter, Fokke Obbema en Jaap Scholten.

Gerrie Lulof is altijd al bezig geweest met schilderen, grafiek, tekenen en beeldhouwen. De laatste 15 jaar heeft zij voornamelijk gewerkt met klei. Het werk kenmerkt zich door de organische vormgeving.

Nicolet Steemers presenteert een jaar na 'Wat niet deert' haar nieuwe roman 'Diepe gronden'. Het gaat over drie vrouwen die de wildernis in Roemenië intrekken en daar geconfronteerd worden met de nodige obstakels. Gaandeweg raken ze lelijk de weg kwijt, en niet alleen in letterlijke zin.

icon_main_info_white_glyph

Maandelijkse dosis cultuur

Cultuurpodium Hengelo wordt van september tot en met april maandelijks georganiseerd door Stichting Hengelo Leest en Schouwburg Hengelo. Het programma vindt plaats in de Wolvecampfoyer en duurt van 15 tot 17 uur. Toegang is gratis; bezoekers dienen wel te reserveren via de website van de Schouwburg.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.