Hengelo

PVV Hengelo: ‘Nee tegen energietransitie is ons belangrijkste verkiezingsthema’

De leden van de PVV Hengelo houden vertrouwen in Jeanet Nijhof als fractievoorzitter en willen dat ze ook de komende gemeenteraadsverkiezingen als lijsttrekker op het formulier staat. De PVV wil er vooral zijn voor mensen die niks op hebben met de manier waarop Hengelo de energietransitie aanpakt.

Jeanet nijhof pvv hengelo FOTO FRANKLIN
Jeanet Nijhof is de lijsttrekker van de PVV Hengelo bij de komende verkiezingen. © Franklin Veldhuis / 1Twente

'Geen windmolens'

De bijna zestig jaar geleden in Enschede geboren Nijhof maakt de energietransitie, of eigenlijk het afremmen daarvan, tot haar belangrijkste verkiezingsthema: “Samen met ons fantastische team ga ik alles op alles zetten om, voor eenieder gezondheid, de windturbines uit Hengelo te weren en wil daarnaast willen we dat iedereen de keuzevrijheid heeft om het huis met gas te blijven verwarmen.”

Jeanet Nijhof is sinds 2018 fractievoorzitter van de PVV in Hengelo en sinds 2011 Statenlid namens de PVV. Sinds twee jaar is ze vice-voorzitter van de Provinciale Staten Overijssel.

Laatste partij

De partij maakte Nijhofs uitverkiezing tot lijsttrekker bekend op de dag voor Kerstmis. De rest van de lijst moet nog bekendgemaakt worden. Alle andere Hengelose partijen hebben hun kandidatenlijsten al eerder dit najaar bekendgemaakt.


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via mail of telefoon.