Enschede

Nieuwe zaak in voormalig Stolker-pand in Enschede

Als alles volgens plan verloopt, opent De Tandenbleker Nederland over twee weken haar deuren in het voormalige Stolker-pand aan de Haverstraatpassage. Dat meldt indebuurt Enschede. De verbouwing is deze week begonnen.

451845 stolker 1
Mandy de Jong | Tubantia

Bijna een eeuw lang konden Enschedeërs hun servies, kookgerei en woonaccessoires kopen bij familiezaak Stolker, maar het pand heeft inmiddels een andere bestemming gekregen. Zo is de winkel opgedeeld in meerdere winkelpanden en een aantal woonruimtes. In juli 2019 verhuisde Nienkeâs Cupcakes al naar de Haverstraatpassage en nu is ook het overige deel via Euverman Bedrijfsmakelaars verhuurd.

De Tandenbleker Nederland
De nieuwe huurder van dit pand is De Tandenbleker Nederland. Dit bedrijf begon drie jaar geleden als een kleine onderneming, maar zit inmiddels in vijf verschillende landen en heeft 42 vestigingen.

Deze vestiging van De Tandenbleker Nederland wordt de eerste vestiging in Overijssel. Waarom hebben ze voor onze stad gekozen? âIk heb altijd een goed gevoel over Enschede gehadâ, zegt CEO Arya Nahani. âVeel van onze klanten kwamen al uit Enschede en moesten tot voor kort ver reizen om een behandeling te ondergaan. Dat is vanaf volgende maand niet meer nodig.â

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede, foto: Carlo ter Ellen DTCT

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via info@1twente.nl of bel redactie Enschede (053) 432 75 27 of redactie Hengelo (074) 256 6699.