Sport
Voetbal
FC Twente

Brama gaat nog een jaar door bij FC Twente

Wout Brama gaat sowieso nog een seizoen door bij FC Twente. De middenvelder heeft vrijdag een nieuw contract getekend voor één seizoen.

Wout Brama Emiel Muijderman
© Emiel Muijderman

De aanvoerder reageert via de clubwebsite verheugd op zijn nieuwe verbintenis. “Ik kijk uit naar een nieuw seizoen bij de club, mooi dat de voorbereiding morgen weer begint. De supporters zijn weer terug in het stadion en ik verheug me erop om er samen een mooi seizoen van te maken. Ik ben fit en wil komend seizoen belangrijk zijn voor de ploeg.”

Belangrijke schakel

Technisch directeur Jan Streuer: “Wout is met zijn ervaring en voetballende kwaliteiten een belangrijke schakel in de selectie, daarom zijn we blij dat hij er komend seizoen weer bij is. Hij is al een week eerder met zijn voorbereiding begonnen. Dat tekent zijn instelling en motivatie voor het nieuwe seizoen."

icon_main_quote_red_glyph

"Ik ben fit en wil komend seizoen belangrijk zijn voor de ploeg.”

Wout Brama op de website van FC Twente

Elfde seizoen

Het wordt het elfde seizoen voor Wout Brama die als twaalfjarige bij de jeugdopleiding binnenkwam. In 2005 debuteerde hij in het eerste elftal. Na uitstapjes bij PEC Zwolle, FC Utrecht en Central Coast Mariners in Australië, keerde hij in 2018 terug bij FC Twente om de club, na de degradatie, terug te helpen naar de Eredivisie.


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via info@1twente.nl of bel redactie Enschede (053) 432 75 27 of redactie Hengelo (074) 256 6699.