Verkeer
Stuur appje
Zoek

Pinksterweekend Hengelo: Feest in Beckum en Big Band Festival in binnenstad

230525 mx airtime beckum STILL MX AIRTIME
Op zondag is er in Beckum het motorcossfestijn MX Air Time
Beeld: Pinksterfeesten Beckum

Dit weekend is het Pinksteren en dat betekent een lang weekend vol vertier in Hengelo en Beckum. Er zijn de nodige activiteiten voor het hele gezin; van Pinksterfeesten in het Hengelose kerkdorp tot aan het Big Band Festival in het Hengelose centrum.

Pinksterfeesten Beckum

Van vrijdag 17 tot en met maandag 20 mei is 't Ossenveeld dé plek voor jong en oud in Beckum om te genieten van muzikale acts en diverse activiteiten. Op zaterdag staat Mental Theo in de tent, op zondag is er het motorcossfestijn MX Air Time en op maandag kun je genieten van outdoor cooking (en eating!). Info en kaarten via www.beckum.nl/pinksterfeesten

Boekverkoop

Zaterdag is er een grote boekverkoop in de bibliotheek van 9.00 tot 16.00 uur. Kom gezellig langs en scoor afgeschreven boeken, tijdschriften en dvd's voor een zacht prijsje. Ook niet-leden zijn van harte welkom. Betalingen kunnen alleen met pin worden gedaan. Toegang is gratis.

Pinksterfair

Een Pinksterfair bij de Nije Hoeve op zaterdag 18 mei van 11.00 tot 17.00 uur. Kom langs aan de Bruinsweg 32 en geniet van een gevarieerd aanbod met schoonmaakartikelen, lifestyle producten, taartjes, warme wafels en meer. Dj's verzorgen de muziek en de toegang is gratis.

Big Band Festival

Heel gevat noemt de organisatie het zelf 'Swingsteren'. Op eerste pinksterdag is het jaarlijkse Big Band Festival Hengelo van 13.00 tot 18.00 mee te beleven in de binnenstad. Geniet van optredens van Bigband '89, Exposure, Melody and Rhythm, Bigband Hengelo en Bigband Apollo Goor. Toegang is gratis.

icon_main_info_white_glyph

Goedemorgen Hengelo

Je kunt zaterdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur luisteren naar Goedemorgen Hengelo. Tijdens de radioshow komen interessante gasten aan het woord komen over actuele onderwerpen uit de Hengelose samenleving.

Ether: 105.8 FM. Digitale radio: Ziggo kanaal 916, KPN kanaal 1149

Livestream: https://www.1twente.nl/radio

Terugluisteren: https://open.spotify.com/show/...

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.