Verkeer
Stuur appje
Zoek

Vier ongelukken op één middag in Enschede, met meerdere gewonden

20240514 aanrijdingen Enschede News United Dennis Bakker
Op de Hengelosestraat botsten drie auto's op elkaar
Beeld: News United / Dennis Bakker

In Enschede zijn dinsdagmiddag op vier plekken ongelukken gebeurd. Bij drie aanrijdingen raakten personen gewond, veelal zodanig dat zij naar het ziekenhuis zijn gebracht. De ongevallen gebeurden op de Haaksbergerstraat, Poolmansweg, Boulevard 1945 en Hengelosestraat.

De eerste aanrijding vond omstreeks kwart voor drie plaats op de kruising van de Haaksbergerstraat met de Ferdinand Bolstraat. Hier kwamen een taxibusje en een fietser met elkaar in botsing. De fietser raakte gewond en is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De tweede aanrijding vond omstreeks drie uur plaats op de kruising van de Poolmansweg met de Wethouder Nijhuisstraat. Hierbij kwamen een auto en een fietser met elkaar in botsing. De fietser is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Korte tijd later vond er een aanrijding plaats op de Boulevard 1945 nabij het centrum. Hier botsten twee auto’s op elkaar. Niemand raakte gewond.

Rond kwart voor vijf botsten er op de kruising van de Hengelosestraat met de Wagelerstraat drie auto’s op elkaar. Een persoon is overgebracht naar het ziekenhuis. Een tweede persoon is ter plaatse nagekeken. Twee auto’s zijn afgesleept. Het verkeer werd omgeleid via de busbaan.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.