Verkeer
Stuur appje
Zoek

Etienne Gort nieuwe Stadsprins van Krekkelstad

032 2024 krekkelstadsprins 0etienne patrick ardjan
Beeld: Prinsengarde Enschede

In een bomvolle zaal bij Partycentrum de Vrieler in Enschede werd nieuwe stadsprins Etienne Gort gepresenteerd. De stadsprins van Krekkelstad koos Patrick de Jong en Ardjan Eusterbrock als zijn secretarissen.

Het drietal kijkt uit naar het grote carnavalsfeest. “We hopen met zoveel mogelijk mensen bij diverse verenigingen één groot feest te maken”, beschrijft het drietal. Hun slogan: "spandook’n print wie ’t hele joar deur, noe geet karnaval effe veur!”

De secretarissen

De secretarissen van de prins Patrick de Jong (38) en Ardjan Eusterbrock (51) zijn bekende carnavalsvierders in Krekkelstad. Patrick is lid van de E.K.V. de Daaltrappers en Ardjan van de Prinsengarde Enschede.

Wie is Etienne Gort?

Etienne Gort (50) is getrouwd met Marije en samen hebben ze twee kinderen, Robbin en Lieke. In het dagelijks leven is hij eigenaar van Gort Reclame & Printmangement. Voor Etienne is de uitverkiezing als krekkelstadprins een nieuwe uitdaging. In het verleden vierde hij wel eens carnaval gewoon voor de gezelligheid. De prins wil vooral aandacht schenken aan het sociaal carnaval.

2022 Stadsprins Enschede Klaas
Lees ook
Nieuwe stadsprins Klaas 'Geet er noa twee jaar mineur, weer veur’ in Krekkelstad
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.