Verkeer
Stuur appje
Zoek

Technisch adviseur Jan Streuer blijft nog iets langer bij FC Twente

20230515 Jan Streuer Arnold Bruggink Foto 1 Twente
Jan Streuer (rechts) blijft voorlopig naast technisch directeur Arnold Bruggink aan FC Twente verbonden.
Beeld: Twente FM

Zijn contract was al eens met een paar maanden verlengd tot 1 september, maar nu blijkt dat Jan Streuer nog langer aan FC Twente verbonden blijft. In zijn wekelijkse nieuwsbrief maakte algemeen directeur Paul van der Kraan vrijdag bekend dat Streuer (minimaal) tot 1 februari aanblijft als technisch adviseur. Hij bekleedt die rol naast technisch directeur Arnold Bruggink.

Bruggink werd afgelopen zomer aangesteld als technische man bij FC Twente. Jan Streuer, die daarvoor technisch directeur was, bleef Bruggink ondersteunen bij zijn eerste stappen in die functie. Dat blijft hij dus minimaal doen tot aan het einde van de wintertransferperiode. "Het is fijn dat hij hier positief op heeft gereageerd en we de samenwerking voort kunnen zetten", aldus Van der Kraan.

Goede klik

Bij de vorige tijdelijke verlenging van zijn dienstverband vertelde Streuer al over de goede klik die hij heeft met Arnold Bruggink. Er is op technisch vlak veel te doen bij de club. Ook algemeen directeur Paul van der Kraan is aan zijn laatste maanden bij FC Twente bezig.

Zijn functie wordt vanaf 1 februari overgenomen door Dominique Scholten, die nu directeur van de FC Twente/Heracles Academie is. Van der Kraan blijft daarna wel beschikbaar voor adviezen.

20230307 PRESENTATIE ARNOLD BRUGGINK STILL VIDEO
Lees ook
Arnold Bruggink neemt afbreukrisico bij FC Twente op de koop toe
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.