Verkeer
Stuur appje
Zoek

Jan Streuer langer bij FC Twente: "Er is veel te doen"

20230515 Jan Streuer Arnold Bruggink Foto 1 Twente
Beeld: Twente FM

Jan Streuer blijft in ieder geval tot 1 september bij FC Twente. Arnold Bruggink neemt op 1 juli het stokje van hem over als technisch directeur, maar Streuer blijft hem na die datum ondersteunen. Minimaal tot aan het einde van de zomerse transferperiode.

Bruggink, die bij FC Twente voor het eerst als technisch directeur aan de slag gaat, sprak eerder al de wens uit dat de ervaren Streuer hem langer zou ondersteunen.

20230307 PRESENTATIE ARNOLD BRUGGINK STILL VIDEO
Lees ook
Arnold Bruggink neemt afbreukrisico bij FC Twente op de koop toe

'Goede klik'

Die laatste liet weten daarvoor open te staan, maar wel voor een bepaalde tijd. Daarbij werd al gesproken over de zomerse transferperiode die eind augustus afloopt. Maandag is dat voornemen officieel geworden.

Jan Streuer: “Zoals iedereen weet heb ik het heel goed naar mijn zin bij FC Twente en werk ik met veel plezier met de mensen binnen de club. Arnold en ik werken vanaf zijn eerste werkdag heel prettig samen, we hebben een goede klik. Er is veel te doen bij de club; met name als het gaat om transfers is het en blijft het een drukke tijd. Ik ben graag bereid - in ieder geval tot aan het sluiten van de transferwindow op 1 september - mij in te blijven zetten voor FC Twente.”

“Er is veel te doen bij de club; met name als het gaat om transfers is het en blijft het een drukke tijd”

Bruggink is trouwens al wel begonnen bij de club. Hij loopt al enige tijd mee met de huidig technisch directeur om zo de kneepjes van het vak te leren.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.