Verkeer
Stuur appje
Zoek

Zomerfeesten Saasveld: 'Klapper van het weekend is Boi Foi Toch'

  • Zomerfeesten Saasveld
    Sfeerimpressie van de zomerfeesten.
    Beeld: Zomerfeesten Saasveld
  • Volleybaltoernooi zomerfeesten Saasveld
    Sfeerimpressie van de zomerfeesten.
    Beeld: Zomerfeesten Saasveld
  • Vogelschieten
    Sfeerimpressie van de zomerfeesten.
    Beeld: Zomerfeesten Saasveld

De opbouw van de zomerfeesten in Saasveld is in volle gang. Vele vrijwilligers zetten zich met hart en ziel in voor dit jaarlijkse dorpsfeest. Het belooft een zonnig en feestelijk weekend te worden met vele artiesten, waaronder Boi Foi Toch.

Het weiland, achter Het Anker in Saasveld, wordt voor een weekend omgetoverd tot feestterrein. Er staat dan een grote tent en verschillende kermisattracties. “Ouders kunnen mooi een biertje in de tent drinken terwijl kinderen zich vermaken op de kermis”, zegt Stef Papenburg, medeorganisator. Er is voor de kinderen ook een traptrekker-race georganiseerd, playbackshow en andere activiteiten.

Uitverkocht

Voor (jong)volwassenen 'trappen we het weekend af met een foute party'. "En op zaterdag hebben we voor het eerst een trekkertrek, de inschrijvingen waren binnen een avond vol. Deze dag sluiten we af met een Piraten Power Hour. Voor de zondag is er de klapper van het weekend: Boi Foi Toch", zegt de medeorganisator.

“We hopen meer mensen te trekken nu het in september is georganiseerd”

Om het weekend in goede banen te leiden is de organisatie nog op zoek naar vrijwilligers voor achter de bar en muntenkassa. "We zoeken alleen voor de zaterdag en zondag nog een aantal vrijwilligers", zegt Jeroen Hesselink, die ook de zomerfeesten helpt organiseren.

“Elk weekend is er wel een feest”

Het is de tweede keer dat de zomerfeesten van Saasveld aan het einde van de zomer plaatsvinden, in plaats van begin juni. "Er is zoveel te doen in en rondom Saasveld tijdens de zomer. Elk weekend is er wel een feest. We hopen nog meer mensen te trekken nu het in september is georganiseerd", zegt Papenburg.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.