Verkeer
Stuur appje
Zoek

Politie valt flat binnen in onderzoek naar steekincident Enschede

20230804 Politie valt woning Beneluxlaan binnen in verband met steekincident Spaansland News United Dennis Bakker
Politie valt flat binnen in onderzoek naar steekincident Enschede
Beeld: News United / Dennis Bakker

De politie is vannacht een flat aan de Beneluxlaan in Enschede binnengevallen, vanwege een steekincident dat een half uur daarvoor plaatsvond. Het slachtoffer werd hevig bloedend gevonden bij de McDonald's bij de Zuiderval, maar al snel bleek dat er in de omgeving ook bloed lag.

Het slachtoffer werd afgelopen nacht rond drie uur gevonden aan het Spaansland. Vanaf die plek loopt een spoor van zo'n vijftig meter tot de Wethouder Beversstraat. Vanaf die straat is het zo'n anderhalve kilometer naar de Beneluxlaan, waar de politie binnenviel bij een appartement in een flat.

20230804 Steekincident Spaansland Enschede Mc Donalds News United Dennis Bakker
Lees ook
Gewonde bij steekincident in Enschede, verdachte nog voortvluchtig

Buurtbewoners melden aan RTV Oost dat er bloed lag in de galerij van die flat. Een politiewoordvoerder wil daar niets over kwijt. Wel zegt de politie dat het slachtoffer 'mogelijk in de wijk Boswinkel gewond is geraakt'.

36-jarige man

Het slachtoffer is een 36-jarige man uit Enschede, die met de ambulance naar het ziekenhuis is gebracht. Het is niet bekend hoe het nu met hem gaat. De politie zoekt camerabeelden en roept getuigen op zich te melden via de tiplijn op 0800-6070.

Dit artikel is gepubliceerd in samenwerking met RTV Oost
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.