Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

Ontdek de Bedrijvigheid van Enterse Ondernemers

Team Open Bedrijvendag 2023 Enter
Beeld: Hans Hodes

De Enterse bedrijven openen zaterdag 24 juni 2023 opnieuw hun deuren voor het grote publiek tijdens de Open Bedrijvendag Enter.

Meer dan 80 bedrijven hebben zich ingeschreven om deel te nemen aan dit evenement.

"De Enterse bedrijven openen opnieuw hun deuren voor het grote publiek tijdens de langverwachte Open Bedrijvendag Enter. Na een aantal jaar afwezigheid is er een grote behoefte ontstaan om opnieuw te verbinden, en lokale ondernemers krijgen nu de kans om hun bedrijven te presenteren aan geïnteresseerden", aldus Arjan Hofman van het organiserende team op Twente FM.

Hofman zegt dat de Open Bedrijvendag als voornaamste doel heeft om vrienden, familie, zakelijke partners en andere belangstellenden een uniek kijkje achter de schermen te geven. Samen met de deelnemende bedrijven spannen we ons in om deze dag tot in de puntjes voor te bereiden en ervoor te zorgen dat alles veilig verloopt.

icon_main_info_white_glyph

Twee terreinen

Enter kent twee bedrijventerreinen, waar samen meer dan 100 bedrijven gevestigd zijn. Het oudste bedrijventerrein is de Vonder, waar in de jaren 50 van de vorige eeuw de eerste bedrijven zich vestigden. In 2007 begon de realisatie van bedrijven terrein de Elsmoat.

De Open Bedrijvendag in Enter is aanstaande zaterdag 24 juni 2023 van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.