Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

Harmonie Sint Jan uit Wierden brengt zomers buitenconcert naar Het Zuidbroek

Harmonie Sint Jan
Beeld: HARMONIE SINT-JAN

Harmonie Sint Jan weer klaar om op 23 juni 2023 weer 'de hort op te gaan'. Vanaf 20.00 uur zal de harmonie neerstrijken in de wijk Het Zuidbroek in Wierden voor een buitenconcert.

Het B-orkest van Harmonie Sint Jan zal het publiek trakteren op een gevarieerd programma vol musicalmuziek, waaronder nummers uit Les Misérables en Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, maar ook Latijns-Amerikaanse hits zoals "Guantanamera".

Voor degenen die niet willen staan tijdens het concert bij de speeltuin aan De Waterpoort wordt geadviseerd om een eigen stoel mee te nemen. Mocht het weer onverhoopt slecht zijn, dan zal het concert worden verplaatst naar De Passie.

icon_main_info_white_glyph

Cursussen

Met het buitenevenement hoopt de jeugd van Harmonie Sint Jan hun leeftijdsgenoten enthousiast te maken voor het maken van muziek. Na de zomer zullen er weer nieuwe cursussen van start gaan in de les accommodatie in Het Anker.

Vijverconcert

Op vrijdagavond 7 juli vindt er weer een nieuwe editie van het jaarlijkse Vijverconcert plaats met muziek van het A-orkest en de slagwerkgroep.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.