Nog éven nagenieten: Heracles Almelo na slechts één jaar Keuken Kampioen divisie alweer terug in de Eredivisie

Nog héél even nagenieten van de huldiging op vrijdagavond in Erve Asito. Na de zege van Heracles Almelo op Jong PSV, brak het feest uit in het stadion: de Almelose club is weer gepromoveerd naar de Eredivisie. De huldiging vond direct na de wedstrijd op het veld plaats. Heracles TV legde dit moment vast.

Door de 3-0 overwinning op Jong PSV vrijdagavond is Heracles verzekerd van de tweede plek in de Keuken Kampioen Divisie die rechtstreekse promotie oplevert. Heracles Almelo is nog geen jaar uit de Eredivisie geweest. Hiermee is de 'Missie Promotie' van de ploeg geslaagd.

De promotie wedstrijd

Nog voordat de eerste helft voorbij was, scoorde Ismail Azzaoui al twee keer, waardoor het voor Jong PSV moeilijk werd om de promotie nog tegen te houden. In de 89e minuut scoorde Marco Rente de 3-0 en vlak daarna was de overwinning een feit. Na het fluitsignaal, renden supporters massaal het veld op om het met de Heraclieden te vieren. Ze werden verzocht om het veld te verlaten, zodat de spelers gehuldigd konden worden.