Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Hengelo

Nacht van Hengelo wordt verplaatst, datum nog onbekend

457681 nacht van hengelo 2020 08 29 004341

Net als vele andere grote publieksevenementen wordt ook de komende editie van de Nacht van Hengelo, die op 5 juni plaats zou vinden, verplaatst naar een nader te bepalen moment. De organisatie wilde de persconferentie van dinsdagavond niet afwachten en besloot zelf alvast de stekker uit het evenement te trekken.

Metropool, Horeca Hengelo (vertegenwoordigd door stichting CHEF en SA-INT security) en Hengelo Promotie betreuren het gezamenlijk genomen besluit. "Achter de schermen is er al veel tijd en energie in gestoken om een prachtige editie van de Nacht van Hengelo neer te zetten. De opzet zou anders zijn dan de jaren ervoor en daar zijn heel veel partijen druk mee geweest. Dan is het jammer dat de plannen tijdelijk de ijskast in moeten. Het is de enige juiste beslissing die door de organisatie genomen had kunnen worden , aldus Miriam Groothuis, Evenementencoördinator van Hengelo Promotie.

Het is nog niet duidelijk wanneer de Nacht van Hengelo nu gehouden zal worden en of dat dit jaar nog kan. Zeker is dat zodra evenementen van deze omvang weer georganiseerd kunnen worden, alle partijen weer samen zullen optrekken.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.