Verkeer
Weer
Zoek

YouTuber Dennis Schouten in het gezicht gestoken tijdens uitgaan in Enschede

20230304 Dennis Schouten gestoken
Niet ver onder zijn oog is Dennis Schouten zaterdagnacht gestoken met een mes.
Beeld: Instagram Dennis Schouten

De bekende Enschedeër Dennis Schouten is vrijdagnacht tijdens het uitgaan in Enschede in zijn gezicht gestoken. Dat laat de YouTuber zelf weten. Op zijn Instagram-account heeft hij de bloederige foto's gedeeld van de wond in zijn gezicht. Volgens Schouten is hij zonder reden aangevallen.

Het incident zou rond 3.00 uur zijn gebeurd bij uitgaansgelegenheid Aspen Valley aan de Oude Markt. "Redenloos, terwijl ik met een vriend van mij zat te praten aan de bar in afwachting op onze borrel. Ineens zat ik onder het bloed", aldus Dennis Schouten.

Roddelpraat

Op een paar centimeter onder zijn oog zit nu een nare steekwond, die inmiddels is gehecht. Schouten heeft de beelden gedeeld in de hoop dat er mensen zijn die het hebben zien gebeuren. Vandaag zal hij aangifte doen bij de politie.

De Enschedeër is bekend als voormalig verslaggever van Powned, maar heeft tegenwoordig het programma Roddelpraat o YouTube, samen met Jan Roos. "Ik neem alle risico’s van mijn mening, mijn werk en mijn programma. Maar wat gaat er in je zieke hoofd om als je met een mes de stad in gaat."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.