Verkeer
Stuur appje
Zoek

SWB verrast Special Olympics atleet Marjolijn met gigantisch geveldoek

19 01 2022 Contractondertekening SWB 10
Beeld: Brand Specials

SWB Groep zette woensdag 19 januari samen met ambassadeur Marjolijn de handtekening onder het partnership met Special Olympics Nationale Spelen 2022. In het bijzijn van voorzitter Claudio Bruggink, projectdirecteur Maaike Heethaar en de directie van SWB werd de samenwerking feestelijk afgetrapt, waarbij een gigantisch geveldoek met de beeltenis van ambassadeur Marjolijn onthuld werd.

Samenwerking

Door het samenwerkingsverband te sluiten tussen SWB Groep en De Nationale Spelen willen zij dat het toernooi nog meer op de kaart gezet wordt. Directeur Dianne Span is erg blij met de samenwerking: “Op deze wijze kunnen wij onze bijdrage leveren en aandacht vragen voor een inclusieve samenleving waarin iedereen meedoet.”

'Ik ga winnen'

Ook ambassadeur Marjolijn kijkt uit naar het toernooi. De aanloop naar het evenement verliep niet vlekkeloos, maar ondanks dat wil Marjolijn heel graag een goede prestatie neerzetten op de 100 en 200 meter hardlopen. Met veel sportplezier is haar wedstrijdmotto: “Ik ga winnen”.

Meewerkend partnership

Als maatschappelijk partner gaat SWB Groep actief ondersteunen bij de opbouw van het sportevenement. “We zijn zeer verheugd met dit waardevolle partnership en de inzet van talentvolle krachten. SWB en Gildebor kennen de weg in Hengelo goed en medewerkers voeren al jaren onderhoud van de sportvelden bij het stadion uit” vertelt voorzitter Claudio Bruggink namens de organisatie van het toernooi.

Iedereen een eerlijke kans

De Special Olympics Nationale Spelen Twente is een groot sporttoernooi in de regio voor mensen met een verstandelijke beperking. Iedere sporter wordt ingedeeld op zijn of haar eigen niveau, zodat iedereen een eerlijke kans krijgt om te winnen. Dit jaar vinden de Spelen plaats van 10 tot en met 12 juni. Aan het sportevenement doen drieduizend atleten mee.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.