Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Borne

Borns crematorium zet zondag 2 oktober de deuren open

20220926 crematorium borne buiten
Het Bornse crematorium zet op zondag 2 oktober haar deuren van 11.00 tot 15.00 uur open voor het publiek.
Beeld: Crematoria Twente

Het Bornse crematorium zet op zondag 2 oktober haar deuren van 11.00 tot 15.00 uur open voor het publiek. Het crematorium, onderdeel van Crematoria Twente, dat in 2018 werd geopend, is kleinschalig en modern vormgegeven.

Asbestemming en herinnering

Er kan deze dag kennis gemaakt worden met alles wat het crematorium te bieden heeft bij een uitvaart, de bestemming van de as en het herinneren van een dierbare. Tussen 11.00 en 15.00 uur kan men, na het verkrijgen van een kop koffie of thee, een route volgen om zo de diverse ruimtes te bezoeken. Ook de crematieruimte kan bekeken worden. In Aula De Eik kan men, genietend van het weidse uitzicht, even een moment van rust pakken.

Strooidemonstratie uitvaartfestival usselo
Lees ook
Uitvaartfestival in Usselo: #kistfies, strooidemonstraties en een kindervoorstelling over de dood

Palliatieve zorg

Medewerkers van Crematoria Twente zijn aanwezig voor het geven van uitleg en het beantwoorden van vragen. Er is informatie over palliatieve zorg en de ondersteuning in de laatste levensfase. Ook zijn er kisten te bezichtigen en is er de mogelijkheid tot het aansteken van een kaars.

icon_main_info_white_glyph

Waar en wanneer?


Crematorium Twente locatie Borne aan de Hosbekkeweg 2 is zondag 2 oktober open van 11.00 tot 15.00 uur. Vragen? Stel ze via de mail: [email protected]

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.