Verkeer
Stuur appje
Zoek

Henny Thijssen viert eindelijk Voice-winst met concert bij Vrieler in Enschede, zus Wilma neemt afscheid

Om meerdere redenen wordt het een bijzonder concert, aankomende zaterdagavond in het Enschedese partycentrum Vrieler. Eindelijk kan Henny Thijssen namelijk zijn Voice-winst vieren met zijn fans. En zus Wilma Landkroon - kindsterretje uit de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw - neemt afscheid van haar carrière. Uniek: Henny en Wilma staan zaterdag ook samen op de planken, met hun recent uitgebrachte duet ‘Onze liefde’.

‘Onze liefde’ is een unicum, in die zin dat beiden nooit samen een lied uitbrachten of optraden. Hun levens en muzikale carrières liepen allesbehalve parallel. Daar komt bij dat Landkroon niet van plan is een terugkeer naar de muziekbusiness te maken. “Dit is eenmalig.”

Concert met gasten

Thijssen won The Voice Senior middenin coronatijd. Dat betekende dat hij weliswaar nieuwe muziek en een album uitbracht, maar nul mogelijkheden had om op te treden. Dat kan nu wel en dat mag de wereld weten ook. Het concert van zaterdag draait om zijn muziek, maar er zullen diverse gastartiesten optreden. Onder wie zus Landkroon.

Henny Thijssen Wilma Landkroon 2 Ernst Bergboer
Lees ook
De liefde tussen Henny Thijssen en Wilma Landkroon: bizarre reis langs hoogte- en dieptepunten

De zaal van Vrieler gaat om 19 uur open. Het concert begint om 20 uur. Kaarten - 10 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur - zijn verkrijgbaar bij Partycentrum Vrieler.

Henny Thijssen Wilma Landkroon 3 Ernst Bergboer
Henny Thijssen en Wilma Landkroon staan zaterdagavond samen op de planken bij café-partycentrum Vrieler
Beeld: Ernst Bergboer
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.