Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Enschede

Enschede promoten met 'Enschede-collectie' in nieuwe brandstore

Thumbnail Brandstore Enschede 002 Enschede Promotie 2

Enschede heeft een eigen brandstore waar vanaf donderdag 15 december Enschede-artikelen zijn te verkrijgen. De winkel is gevestigd in het pand van Enschede Promotie aan de Langestraat 41. Op die plek is sinds 2017 de Tourist Info (voormalige VVV) te vinden.

De Enschede collectie in de 'brandstore' bestaat onder meer uit sportsokken, T-shirts, mutsen, caps, magneten, thermosflessen, speelkaarten en slabbetjes. Enschede Promotie wil met het aanbod van artikelen Enschedeërs ambassadeur laten zijn van hun stad. “Samen bouwen aan de stad begint met het merk Enschede gezamenlijk uitdragen”, aldus Marieke ter Brugge directeur Enschede Promotie. Ook de Enschede cadeaukaart die bij 130 ondernemers besteed kan worden is in de Brandstore verkrijgbaar.

Uitgelicht

Tijdens het evenement ‘Enschede Lights Up’ is het vertrekpunt bij de brandstore. De gratis lichtkunstroute kan donderdag 15 tot en met zondag 18 december worden gelopen. Meerdere kenmerkende locaties in de binnenstad worden op bijzondere wijze uitgelicht.

De Tourist Info en brandstore Enschede is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.