Verkeer
Stuur appje
Zoek

Heracles Almelo laat kinderen romantisch dineren op Valentijnsdag

Dinsdag was het Valentijnsdag. De één viert het heel uitgebreid, de ander moet er niks van weten of loopt vast op z’n foute openingszin. Toch is het niet een feestdag voor alleen volwassenen want Larz van 8 en Carice van 9 hadden een hele bijzondere date. Namelijk in het stadion van Heracles Almelo.

Herakids

Herakids, de kidsclub van Heracles Almelo, organiseerde op 14 februari een speciale Valentijnsdag- actie. Kinderen mochten zich aanmelden met hun verkering en maakten kans op een speciaal diner in het voetbalstadion.

Kalverliefde

Na flink wat aanmeldingen waren Larz en Carice, allebei groot fan van de voetbalclub, de gelukkigen die mochten dineren in de skybox van Heracles.

Op tafel lagen rozenblaadjes, op de achtergrond stond romantische muziek aan en de kinderen hadden uitzicht over het voetbal. Het voor-, hoofd- en nagerecht werd gebracht door mascotte Bultje (een groot konijn in een Heracles t-shirt). Tijdens het diner schoof middenvelder Thomas Bruns nog heel even aan om met Larz en Carice te kletsen. Een geslaagde onvergetelijke middag dus.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.