Hengeloos Peil
1Twente

Lijsttrekkersdebat 1Twente Hengelo uitgesmeerd over middag en avond

De vijftien politieke partijen die in Hengelo meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen laten dinsdag 8 maart van zich horen in het 1Twente Hengelo Lijsttrekkersdebat en jij kunt daarbij zijn. Tussen 16.00 en 17.30 uur en tussen 19.00 en 20.00 uur.

Speciale editie Hengeloos Peil

1Twente-presentatoren Niels Veurink, Henk ten Harkel en Franklin Veldhuis geven de partijen alle ruimte om hun belangrijkste standpunten voor het voetlicht te brengen en met elkaar in discussie te gaan tijdens deze speciale editie van Hengeloos Peil.

In het middagdeel zitten aan tafel PvdA, ChristenUnie, SP, D66, Pro Hengelo, Lokaal Hengelo, FvD, R3 en Jezus Leeft. In het avonddeel schuiven aan PVV, GroenLinks, BurgerBelangen, VVD, CDA en Hengelose Burgers. Ook de andere aanwezigen kunnen zich met de gesprekken bemoeien.

Vol is vol

Iedereen is welkom, maar kom wel op tijd, want vol is vol. Dat wil zeggen: er is maar een beperkt aantal zitplaatsen rond het podium. De entree is gratis. Beide debatten worden mogelijk gestreamd via 1twente.nl en zijn later te bekijken op het tv-kanaal van 1Twente Hengelo. De details hierover worden in de loop van volgende week bekendgemaakt. Hou hiervoor de socials en 1twente.nl in de gaten.


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via mail of telefoon.