Hengelo

Polsbandjes voor Hengelose horeca nu ook op de vrijdagavond

De polsbandjes voor bezoekers van de Hengelose horeca zijn vanaf morgen ook op vrijdag te halen. Bezoekers krijgen zo'n polsbandje wanneer de QR-code van hun corona-app is gescand. Hiermee wordt voorkomen dat mensen die op kroegentocht zijn steeds opnieuw hun code moeten tonen.

Horeca bar de cactus1
De polsbandjes zijn een initiatief van Koninklijke Horeca Nederland afdeling Hengelo © 1Twente

polsbandjes

De polsbandjes zijn een initiatief van Koninklijke Horeca Nederland afdeling Hengelo. Begin oktober introduceerde de Hengelose horeca de polsbandjes. Bezoekers kunnen de bandjes ophalen op de hoek van de Willemstraat en de Marktstraat. Bij afgifte van de polsbandjes wordt de QR-code in de corona-app eenmalig gescand. Hierdoor kunnen bezoekers bij Hengelose horecazaken naar binnen zonder hun telefoon continue te hoeven laten scannen.

Onder voorbehoud

Naast de zaterdagavond is het vanaf nu dus ook mogelijk om de polsbandjes op de vrijdag op te halen. Dit kan tussen 18.00 en 22.00 uur ophalen. Volgens de gemeente kan de situatie weer wijzigingen als er morgen eventueel nieuwe coronamaatregelen worden bekendgemaakt.


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via info@1twente.nl of bel redactie Enschede (053) 432 75 27 of redactie Hengelo (074) 256 6699.