Enschede

Wokrestaurant Mr. Hu verhuist naar De Klomp in Enschede

Het wok- en grillrestaurant Mr. Hu aan de Gronausestraat in Enschede is deze week na zestien jaar gesloten. âHet werd tijd voor verandering en voor iets nieuws, waarbij we de focus leggen op het concentreren van onze bedrijven op één vaste plekâ, aldus de mededeling op de website van de bekende horecazaak.

427889 wok 1
Het restaurant verhuist volgens de mededeling met een vernieuwd concept naar De Klomp, naast supermarkt Peter Hu Asian Supermarket. Het nieuwe onderkomen wordt eerst verbouwd, de verwachting is dat het nieuwe restaurant eind oktober open gaat.

Ontkennen
In maart ontkende eigenaar Peter Hu tegenover deze krant nog in alle toonaarden dat hij zijn pand aan de Gronausestraat had verkocht. âDie verhalen gaan al tien jaarâ, zei hij toen op vragen van deze krant. Maar volgens het Kadaster stond het op dat moment al wel degelijk op een andere naam, van een projectontwikkelaar. Die wil er een hotel van maken met 53 kamers, zonder restaurant maar met een ontbijtruimte voor hotelgasten. Wanneer het hotel de deuren zal openen is nog niet bekend.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede, foto: Carlo ter Ellen

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via mail of telefoon.