Verkeer
Stuur appje
Zoek
RADIO header platenkast vrienden van muziekfreak

Vrienden van Muziekfreak

Vrienden van muziekfreak is een programma voor en door muziekliefhebbers, elke zaterdag van zes tot acht uur 's avonds bij 1Twente Hengelo.

Hengelo
Zaterdag, 18:00 - 20:00

Recente uitzendingen

zaterdag 08 juni, 18:00

zaterdag 08 juni, 19:00Over De Vrienden van Muziekfreak

Met ingang van 23 september 2023 is er een nieuwe samenstelling van het team Vrienden van Muziekfreak. In 2000 is 't programma gestart door Aart Vroom, waarna vanaf 2011 het programma is voortgezet door Johan Bennink met hulp van vele andere vrijwilligers van 1Twente Hengelo m.n. Robin Pross en Robbert Ensink (Techniek).

Muziekfreaks blijven ook in Hengelo en omstreken nog steeds met de regelmaat van de klok opduiken en ons programma biedt de prachtige mogelijkheid om hun smaak, passie en enthousiasme wat betreft muziekvoorkeuren aan de luisteraar ten gehore te brengen. Een nieuwe kwaliteitsimpuls zal worden gegeven door Robert Tijans en Willem Schoordijk, die vanaf volgende week de laatste zaterdag van de maand gaan verzorgen, samen met hun gasten.

Presentatie en samenstelling

De eerste zaterdag van de maand horen we in principe onze vaste gasten Hans Kerkhof en Peter Eilers. De tweede zaterdag van de maand is het woord aan Lars Ketzer, Johan Bennink, Robbert Ensink. De 3e zaterdag (soms ook de 4e) van de maand is er ruimte voor een reeks van andere enthousiastelingen waaronder Jos Brandhoff, Niels Visser, Erik Schott, Herman Beunk, Etienne Konter, Gerard Schouwink en vele anderen.

Meer weten over het programma? Word dan ook vriend van De Vrienden van Muziekfreak op Facebook!

Presentator

Johan Bennink