Verkeer
Stuur appje
Zoek
Header 1twente voetbaltijd

1Twente Voetbaltijd

Een voetbaltalkshow vol humor, anekdotes en scherpe discussies. Met Mick van Halst als presentator, René Wagelaar als vaste analist & wekelijks een spraakmakende gast.

Afleveringen

1Twente Voetbaltijd met Ben Rienstra | 21 mei 2024
Nieuw
S1 E35
1Twente Voetbaltijd met Ben Rienstra | 21 mei 2024

De laatste aflevering van dit seizoen. Die sluiten we af samen met Ben Rienstra. Samen met de oud-Heraclied bespreken we de eindstand van dit seizoen in de Eredivisie, Arne Slot die vertrekt naar Liverpool en wie was nou de beste spits dit seizoen? Hartelijk dank allemaal voor het kijken naar het afgelopen jaar en hopelijk tot snel! Een voetbaltalkshow vol humor, anekdotes en scherpe discussies. Met Mick van Halst als presentator, René Wagelaar als vaste analist & wekelijks een spraakmakende gast.

1Twente Voetbaltijd met Dominique Scholten | 13 mei 2024
S1 E34
1Twente Voetbaltijd met Dominique Scholten | 13 mei 2024

Vandaag schoof de algemeen directeur van FC Twente, Dominique Scholten, bij ons aan. Wij bespreken met Dominique de toekomstige plannen voor FC Twente en het stadion, de prestaties van de heren en vrouwen van Twente en zijn kijk op de mogelijke transfers voor volgend seizoen. Een voetbaltalkshow vol humor, anekdotes en scherpe discussies. Met Mick van Halst als presentator, René Wagelaar als vaste analist & wekelijks een spraakmakende gast. 

1Twente Voetbaltijd met Roy Hoogeslag en Michel Jansen | 6 mei 2024
S1 E33
1Twente Voetbaltijd met Roy Hoogeslag en Michel Jansen | 6 mei 2024

Bij ons schuiven Roy Hoogeslag en Michel Jansen aan. Wij praten met de heren over het puntenverlies bij de beide Twentse clubs, de gevaarlijkste sportblessures en Michel zijn tijd als trainer. Een voetbaltalkshow vol humor, anekdotes en scherpe discussies. Met Mick van Halst als presentator, René Wagelaar als vaste analist & wekelijks een spraakmakende gast. Deze week hebben wij niet één, maar twee gasten.

1Twente Voetbaltijd met Jizz Hornkamp | 29 april 2024
S1 E32
1Twente Voetbaltijd met Jizz Hornkamp | 29 april 2024

Spits, maar ook topscorer van Heracles, Jizz Hornkamp, schuift vandaag bij ons aan. Blijft Jizz bij Heracles? En hoe kijkt Hornkamp naar het lijfsbehoud van Heracles in de Eredivisie. Een voetbaltalkshow vol humor, anekdotes en scherpe discussies. Met Mick van Halst als presentator, René Wagelaar als vaste analist & wekelijks een spraakmakende gast. 

1Twente Voetbaltijd met Sjaak Polak | 15 april 2024
S1 E31
1Twente Voetbaltijd met Sjaak Polak | 15 april 2024

Oud-speler van FC Twente Sjaak Polak schuift deze week aan. Sjaak schuift zijn mening niet onder stoelen of banken en dat blijkt ook deze week. De Hagenees uit zich over FC Twente, Bas Nijhuis en Bayer Leverkusen. Een voetbaltalkshow vol humor, anekdotes en scherpe discussies. Met Mick van Halst als presentator, René Wagelaar als vaste analist & wekelijks een spraakmakende gast.

1Twente Voetbaltijd met Jeroen Heubach | 8 april 2024
S1 E30
1Twente Voetbaltijd met Jeroen Heubach | 8 april 2024

Deze week schuift Jeroen Heubach aan. De oud-FC Twente speler deelt zijn kijk op het huidige Ajax, hoe hij ooit een keer voor het uitvak stond te provoceren bij NEC en natuurlijk de wedstrijden van het afgelopen week. Een voetbaltalkshow vol humor, anekdotes en scherpe discussies. Met Mick van Halst als presentator, René Wagelaar als vaste analist & wekelijks een spraakmakende gast.

1Twente Voetbaltijd met Niels Overweg | 18 maart 2024
S1 E29
1Twente Voetbaltijd met Niels Overweg | 18 maart 2024

Deze week schuift Niels Overweg aan. Als oud-speler van FC Twente heeft Niels veel hoogtepunten meegemaakt, maar verloor helaas ook de UEFA Cup-finale en de finale van de KNVB Beker. Hoe kijkt hij naar het huidige FC Twente? Een voetbaltalkshow vol humor, anekdotes en scherpe discussies. Met Mick van Halst als presentator, René Wagelaar als vaste analist & wekelijks een spraakmakende gast. 

1Twente Voetbaltijd met Michael Brouwer | 11 maart 2024
S1 E28
1Twente Voetbaltijd met Michael Brouwer | 11 maart 2024

Na zijn training besloot Michael Brouwer aan te schuiven bij ons mooie programma. We hebben het met de Heracles doelman gehad over zijn geduld bij zijn debuut en de wedstrijd tegen Feyenoord van afgelopen zondag. Ook vragen wij Brouwer wat nou het grote verschil is tussen het keepen in de Eerste Divisie en de Eredivisie. Een voetbaltalkshow vol humor, anekdotes en scherpe discussies. Met Mick van Halst als presentator, René Wagelaar als vaste analist & wekelijks een spraakmakende gast.

1Twente Voetbaltijd met Jesper Drost | 4 maart 2024
S1 E26
1Twente Voetbaltijd met Jesper Drost | 4 maart 2024

Vandaag is Jesper Drost te gast. Jesper heeft de KNVB-beker gewonnen met PEC Zwolle, is oud-speler van Heracles en speelt nu bij Hardenberg. Hoe kijkt hij terug op zijn carrière? Een voetbaltalkshow vol humor, anekdotes en scherpe discussies. Met Mick van Halst als presentator, René Wagelaar als vaste analist & wekelijks een spraakmakende gast. 

1Twente Voetbaltijd met Paul van der Kraan | 26 februari 2024
S1 E25
1Twente Voetbaltijd met Paul van der Kraan | 26 februari 2024

Deze week schuift oud-Algemeen Directeur Paul van der Kraan aan. Met Paul blikken we natuurlijk terug op zijn mooie carrière bij FC Twente en vragen wij ons openlijk af waarom Paul niet aan de slag gaat bij Vitesse. Een voetbaltalkshow vol humor, anekdotes en scherpe discussies. Met Mick van Halst als presentator, René Wagelaar als vaste analist & wekelijks een spraakmakende gast. 

1Twente Voetbaltijd met Eddie Pasveer | 19 februari 2024
S1 E24
1Twente Voetbaltijd met Eddie Pasveer | 19 februari 2024

Oud-scheidsrechter Eric Braamhaar is te gast bij 1Twente Voetbaltijd. Met Eric halen we oude herinneringen op, maar bespreken we ook de controversiële beslissingen van het afgelopen voetbalweekend. Een voetbaltalkshow vol humor, anekdotes en scherpe discussies. Met Mick van Halst als presentator, René Wagelaar als vaste analist & wekelijks een spraakmakende gast. 

1Twente Voetbaltijd met Eddie Pasveer | 12 februari 2024
S1 E23
1Twente Voetbaltijd met Eddie Pasveer | 12 februari 2024

Na een harde klap in zijn leven schuift Eddie Pasveer aan bij ons aan tafel. Hoe gaat het nu met Eddie? Ook neemt Vincent ons mee in de wedstrijd van de Twentse clubs, bespreken we de loting van de KNVB Beker & gaat Heracles degraderen of niet? Een voetbaltalkshow vol humor, anekdotes en scherpe discussies. Met Mick van Halst als presentator, René Wagelaar als vaste analist & wekelijks een spraakmakende gast. 

1Twente Voetbaltijd met Kees van Wonderen | 5 februari 2024
S1 E22
1Twente Voetbaltijd met Kees van Wonderen | 5 februari 2024

Met onze nieuwe analist Vincent Bilanovic bij het voetbaltijd team, kijken wij terug op het verlies van Heracles en de 3-0 overwinning van de Tukkers. Ook komen er vragen boven tafel over een mogelijk kampioenschap voor Feyenoord. En Noppert of van der Hart? Het grote dilemma voor Kees van Wonderen. Een voetbaltalkshow vol humor, anekdotes en scherpe discussies. Met Mick van Halst als presentator, René Wagelaar als vaste analist & wekelijks een spraakmakende gast. 

1Twente Voetbaltijd met Mathias Kjølø | 29 Januari 2024
S1 E21
1Twente Voetbaltijd met Mathias Kjølø | 29 Januari 2024

Na zijn training is Mathias Kjølø bij ons aangeschoven. Controverse rondom de penalty bij Feyenoord - FC Twente. En wat vindt Kjølø nou van het vertrek van zijn beste vriend Ugalde? Dit alles en meer wordt vandaag besproken in de nieuwe aflevering. Een voetbaltalkshow vol humor, anekdotes en scherpe discussies. Met Eddy van der Ley als presentator, René Wagelaar als vaste analist & wekelijks een spraakmakende gast.Volg ons op de socials! 📱Instagram: https://www.instagram.com/voetbaltijd...Facebook: https://www.facebook.com/voetbaltijd....Spotify: https://open.spotify.com/show/5MNTfNCHiglNvcUIKovV0f Tiktok: https://www.tiktok.com/@voetbaltijd

1Twente Voetbaltijd met Youri Mulder | 22 januari 2024
S1 E20
1Twente Voetbaltijd met Youri Mulder | 22 januari 2024

Youri Mulder is zijn straat uitgelopen en kon makkelijk aanschuiven vandaag bij 1Twente Voetbaltijd. De oud-speler van FC Twente verteld over zijn tijd bij Schalke en hoe het inspreken van de videogame ‘FIFA’ verliep. Een voetbaltalkshow vol humor, anekdotes en scherpe discussies. Met Mick van Halst als presentator, René Wagelaar als vaste analist & wekelijks een spraakmakende gast.

1Twente Voetbaltijd met Ellery Cairo | 15 januari 2024
S1 E19
1Twente Voetbaltijd met Ellery Cairo | 15 januari 2024

Deze week schuift oud-speler van FC Twente & Heracles Ellery Cairo aan. Met Ellery bespreken we de mooie overwinning van zowel Twente als Almelo, de komst van Jordan Henderson naar Ajax & kijken we terug op zijn tijd als speler in Duitsland.Een voetbaltalkshow vol humor, anekdotes en scherpe discussies. Met Mick van Halst als presentator, René Wagelaar als vaste analist & wekelijks een spraakmakende gast. Volg ons op de socials! 📱Instagram: https://www.instagram.com/voetbaltijd...Facebook: https://www.facebook.com/voetbaltijd....Spotify: https://open.spotify.com/show/5MNTfNCHiglNvcUIKovV0f Tiktok: https://www.tiktok.com/@voetbaltijd

1Twente Voetbaltijd met Nicky Kuiper & Jeroen Heubach | 18 december 2023
S1 E18
1Twente Voetbaltijd met Nicky Kuiper & Jeroen Heubach | 18 december 2023

Naast puntenverlies en vernedering ook winst in Twente. We bespreken samen met Jeroen Heubach en Nicky Kuiper het kampioenschap van de FC Twente/Heracles Academie, de jonge talenten in het voetbal en hun kijk op het trainersvak. Een voetbaltalkshow vol humor, anekdotes en scherpe discussies. Met Mick van Halst als presentator, René Wagelaar als vaste analist & wekelijks een spraakmakende gast.Volg ons op de socials! 📱Instagram: https://www.instagram.com/voetbaltijd...Facebook: https://www.facebook.com/voetbaltijd....Spotify: https://open.spotify.com/show/5MNTfNCHiglNvcUIKovV0f Tiktok: https://www.tiktok.com/@voetbaltijd

1Twente Voetbaltijd met Andy van der Meijde | 11 december 2023
S1 E17
1Twente Voetbaltijd met Andy van der Meijde | 11 december 2023

Deze week verruilt Andy van der Meijde zijn auto voor onze geweldige studio! Samen met Andy blikken wij terug op zijn voetbalcarrière, bespreken we de huidige situatie van Volendam en deelt hij zijn mening over Ajax. Een voetbaltalkshow vol humor, anekdotes en scherpe discussies. Met Mick van Halst als presentator, René Wagelaar als vaste analist & wekelijks een spraakmakende gast. Volg ons op de socials! 📱Instagram: https://www.instagram.com/voetbaltijd...Facebook: https://www.facebook.com/voetbaltijd....Spotify: https://open.spotify.com/show/5MNTfNCHiglNvcUIKovV0f Tiktok: https://www.tiktok.com/@voetbaltijd 

1Twente Voetbaltijd met Thijs Kemperink & Sinterklaas | 4 december 2023
S1 E16
1Twente Voetbaltijd met Thijs Kemperink & Sinterklaas | 4 december 2023

Niet één maar twee smaakmakende gasten, deze week schuiven Sinterklaas en Thijs Kemperink aan bij 1Twente Voetbaltijd. Zo bespreken ze de chaos in Volendam en de overwinning in de Adelaarshorst. Een voetbaltalkshow vol humor, anekdotes en scherpe discussies. Met Mick van Halst als presentator, René Wagelaar als vaste analist & wekelijks een spraakmakende gast.

1Twente Voetbaltijd met Jan Streuer | 27 november 2023
S1 E15
1Twente Voetbaltijd met Jan Streuer | 27 november 2023

Jan Streuer schuift bij ons aan in de studio en samen met hem bespreken we natuurlijk de komende transferperiode. Waar wil hij versterking zien? En blijft Jan na februari nog bij FC Twente? Een voetbaltalkshow vol humor, anekdotes en scherpe discussies. Met Mick van Halst als presentator, René Wagelaar als vaste analist & wekelijks een spraakmakende gast. Volg ons op de socials! 📱Instagram: https://www.instagram.com/voetbaltijd...Facebook: https://www.facebook.com/voetbaltijd....Spotify: https://open.spotify.com/show/5MNTfNCHiglNvcUIKovV0f Tiktok: https://www.tiktok.com/@voetbaltijd

Luister extern

Presentatoren

Mick van Halst
René Wagelaar