Verkeer
Stuur appje
Zoek
20231027 stockheader logos kelly sikkema Yn R Nd B XTME unsplash

Logos op Zondag

Logos op Zondag is het wekelijkse programma met een christelijke boodschap voor Hengelo en omgeving. Iedere zondag te beluisteren van 18:30 - 20:00.

Logos betekent “Woord”; iedere zondagavond schenken we aandacht aan het Woord van God, de Liefde van Jezus Christus. Omrand door veel Christelijke muziek staan we stil bij alles wat rondom de kerk en het Christelijk leven in de regio speelt. Afwisselend met interviews, gedichten en achtergrondverhalen en met vaste items als ‘De Powerpreek’ en de agenda houden we u op de hoogte van alles wat er speelt in de regio!

De Powerpreek wordt iedere zondagavond tussen 18:30 en 19:00 uitgezonden. Dit is een korte overdenking van verschillende sprekers uit de regio, speciaal voor Logos op Zondag opgenomen! Powerpreek gemist? Binnenkort zijn deze te beluisteren als podcast via deze site of de bekende streamingsdiensten.

Hengelo
Zondag, 18:00 - 20:00

Recente uitzendingen

zondag 19 mei, 18:00

zondag 19 mei, 19:00Presentatie en samenstelling

Marco de Vries ([email protected])
Gea Kamminga ([email protected])
Lia Timmer ([email protected])
Geke van de Giessen ([email protected])

Techniek

Martijn Huijser ([email protected])
Bas Mourits ([email protected])
Sjaak Fricke ([email protected])
Jonathan Munters ([email protected])

Hebt u een agendapunt of een idee voor item of interview? Stuur ons dan een email! Lijkt het u leuk om voor of achter de schermen mee te werken? Dan zoeken we jou! Stuur dan een email naar [email protected].

(Foto: Kelly Sikkema / Unsplash)

Presentatoren

Marco de Vries
Gea Kamminga
Lia Timmer
Geke van de Giessen