Hengelo
112

Politie zoekt automobilist die Hengelo's hondje doodreed

Naar nu bekend is geworden heeft een automobilist afgelopen vrijdagavond om vijf over half zeven een hond aangereden op de Dennenbosweg in Hengelo. Het hondje heeft de aanrijding niet overleefd. De bestuurder is doorgereden.

Dennenbosweg ongeluk hond 2021
Naar nu bekend is geworden heeft een automobilist afgelopen vrijdagavond om vijf over half zeven een hond aangereden op de Dennenbosweg in Hengelo. © Google Streetview

7-jarig meisje

Het 7-jarige meisje dat de hond uitliet, was getuige van het ongeval. Volgens de politie is de hond vrij plotseling de straat opgelopen, waardoor de automobilist het dier niet kon ontwijken.

De politie zoekt getuigen alsmede de bestuurder van de auto. Het is geen klein vehikel; volgens de politie gaat het om een donkere SUV of stationwagon, mogelijk van het merk BMW.

Getuigen kunnen contact opnemen met de Politie Hengelo via tel.nummer 0900-8844. Dat geldt uiteraard ook voor de automobilist.


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via info@1twente.nl of bel redactie Enschede (053) 432 75 27 of redactie Hengelo (074) 256 6699.