Enschede

Pizza-fanaten in Enschede opgelet: Domino's zoekt 'professionele pizza-proever'

Een wel heel bijzondere vacature heeft de grootste Domino's franchisenemer van Nederland online gezet. Immensus, dat zestien filialen waaronder die in Enschede beheert, is op zoek naar iemand die tegen betaling pizza's wil gaan proeven.

Vacature Professionele pizza proever 2
De franchisenemer van de Domino's-filialen in Enschede is op zoek naar een pizza-proever. © Domino's Pizza

Het klinkt als een ludieke actie, maar volgens Domino's gaat het om een serieuze baan. Degene die uiteindelijk wordt aangenomen krijgt de functie 'social media creative' en zal via online platformen op video pizza's gaan beoordelen. Het gaat daarbij om pizza's die al op het menu staan, maar ook zelfverzonnen pizza's en bijzondere bestellingen van klanten.

Solliciteren met selfie-video

De pizza-proever gaat dus aan de slag voor alle zestien Domino's-filialen van franchisenemer Immensus en zal ook worden ingezet voor het doen van kwaliteitscontroles. Ook de sollicitatieprocedure verloopt op bijzondere wijzen: de geselecteerde kandidaten gaan in een van de winkels zelf een pizza maken, opeten en op video reviewen. Enschede telt momenteel vier vestigingen van Domino's: aan de Boulevard en in de winkelcentra Zuid, Twekkelerveld en Stokhorst.


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via mail of telefoon.