Hengelo
Sport
Regio sport

Rugbyclub Dragons laat kinderen proeven van rugby

Kinderen die weer lekker buiten willen sporten, mogen in april gratis proeftrainen bij Rugbyclub Dragons in Hengelo. Benieuwd naar de rugbysport? Kom dan op woensdag 14, 21 en 28 april de bal ‘passen’, stoere ‘tackles’ maken en misschien nog wel een ‘try’ scoren.

Rugbyclub dragons laat kinderen proeven van rugby joost collet
Rugbyclub Dragons laat kinderen proeven van rugby © Joost Collet

'Rugby, een sport voor iedereen'

Rugby is een sport die de laatste jaren steeds populairder is geworden. Jeugdtrainer Matthijs Tempelman: ‘Rugby is er voor iedereen, jongens en meisjes, groot en klein. Het is een veelzijdige sport, waarin elk kind erbij hoort en tot zijn of haar recht komt. Respect en samenwerken is belangrijk. Net als plezier en gezelligheid, op én naast het veld.’

Kinderen van 6 tot 16 jaar trainen bij de Dragons op woensdag van 18.30 tot 19.30 uur, op het eigen rugbyveld aan de Pruisische Veldweg. Aanmelden voor de proeftraining hoeft niet. Noppenschoenen zijn handig, maar niet perse nodig. Kinderen krijgen voor de training (gratis) een op maat gemaakt bitje.

Meer informatie:
www.rugbyclubdragons.nl


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via info@1twente.nl of bel redactie Enschede (053) 432 75 27 of redactie Hengelo (074) 256 6699.