Verkeer
Stuur appje
Zoek

Hengelose rugbyclub Dragons geeft vier gratis introductietrainingen

Rugby dragons hengelo PR FOTO
Kinderen en volwassenen die op zoek zijn naar een stoere teamsport in de buitenlucht kunnen de komende weken terecht bij Rugbyclub Dragons.
Beeld: Dragons

Kinderen en volwassenen die op zoek zijn naar een stoere teamsport in de buitenlucht kunnen de komende weken terecht bij Rugbyclub Dragons in Hengelo. Op de woensdagen 30 maart, 6 april, 13 april en 20 april kan iedereen gratis meedoen met de introductietrainingen op het rugbyveld aan de Pruisische Veldweg.

Gratis bitje

Kinderen van 6 tot 16 jaar trainen bij de Dragons op woensdag van 18.30 tot 19.30 uur. De volwassenen (dames en heren) trainen ’s woensdags van 19.30 tot 21.30 uur. Aanmelden voor de introductietrainingen hoeft niet. Noppenschoenen zijn handig, maar niet perse nodig. Iedereen krijgt voor de training (gratis) een op maat gemaakt bitje.

'Verslavend leuk'

Jeugdtrainer Matthijs Tempelman: "Rugby is een veelzijdige sport. Ieder heeft een eigen plek in het veld, waar de persoonlijke kwaliteiten helemaal tot z’n recht komen. Dat maakt de sport zo verslavend leuk. Ook naast het veld wordt veel georganiseerd. Het jeugdkamp, sinterklaas, de kersttraining, de Hulsbeek-avond en de zomer-barbecue; allemaal hartstikke gezellig."

Meer informatie: www.rugbyclubdragons.nl

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.