Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Enschede

A35 richting Almelo begin mei drie keer afgesloten

457969 a1

Rijkswaterstaat voert in de periode van vrijdagavond 1 mei tot donderdagochtend 7 mei onderhoudswerkzaamheden uit op snelweg A35 bij het knooppunt Buren.

Han Haveman | Tubantia

De werkzaamheden op verkeersknooppunt Buren, waar de A1 en A35 samenkomen, worden uitgevoerd tijdens een weekend en gedurende twee nachten. De A35 wordt op die momenten afgesloten ter hoogte van de afrit Delden voor het verkeer in de richting van Almelo/Amsterdam. Het verkeer wordt met behulp van gele borden en tekstkarren langs de weg omgeleid en moet rekening houden met een vertraging van 20 tot 30 minuten.

Afgesloten

In het weekend van vrijdag 1 (20.00 uur) tot maandag 4 mei (5.30 uur) worden in de bocht richting Almelo/Amsterdam het asfalt en de onderliggende constructie verwijderd en hersteld. In de nachten van maandag 4 (20.10 uur) op dinsdag 5 mei (5.30 uur) en van woensdag 6 (20.00 uur) op donderdag 7 mei (5.30 uur) worden twee nieuwe lagen zoab (zeer open asfalt beton) op de snelweg aangebracht. Bij slecht weer worden de werkzaamheden uitgesteld.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede. foto: Emiel Muijderman
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.