Hengelo

Beste hogeschool geeft opleiding cadeau aan beste student

Hogeschool Tio, met onder meer een vestiging in Hengelo, wil aankomende studenten lokken met een bijzondere prijsvraag. De hoofdprijs is niet mals: de winnaar krijgt een volledige opleiding vergoed. Het gaat om enorme bedragen, als je weet dat één jaar collegegeld al 20.000 euro bedraagt.

Maurice krabbenborg tio hogeschool
Maurice Krabbenborg van Hogeschool Tio Hengelo. © 1Twente

Inschrijven

Hogeschool Tio is een particuliere hogeschool die opleidingen aanbiedt op het gebied van business, hospitality en toerisme. Aspirant-studenten kunnen zichzelf voor de winactie opgeven of door een ander genomineerd worden. De winnaar zal in 2021 of 2022 starten met zijn opleiding.

Inschrijven kan tot en met 26 maart 202 via de link www.tio.nl/winactie. Alle deelnemers doen vervolgens mee aan een kennisquiz. De 25 deelnemers met de hoogste score gaan door naar de laatste ronde. De uiteindelijke winnaar wordt bepaald door de combinatie van publieksstemmen en een oordeel van de vakjury, die de inzendingen beoordeelt.

'De beste student moet een vliegende start kunnen maken'

Algemeen directeur Katinka Reuling: “Hogeschool Tio is dit jaar opnieuw door de Keuzegids Hbo uitgeroepen tot de beste kleine hogeschool van Nederland. Daarbij zijn al onze hbo-opleidingen door hen benoemd tot beste in hun vakgebied en zijn Tio’s mbo-opleidingen tot topopleidingen bekroond. Als beste hogeschool van Nederland zijn wij nu op zoek naar de beste student. We vinden namelijk dat deze toekomstige student het verdient om bij ons een vliegende start van zijn carrière te maken.”


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via info@1twente.nl of bel redactie Enschede (053) 432 75 27 of redactie Hengelo (074) 256 6699.