Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Enschede

VIDEO | Eindelijk weer zwemmen in Aquadrome

459938 aquadrome still1

Na acht weken mochten kinderen eindelijk weer het water in bij het Aquadrome. Vorige week vonden, met inachtneming van de RIVM-maatregelen, de eerste zwemlessen plaats.

Redactie | 1Twente

Een van de grootste uitdagingen voor de medewerkers van het Aquadrome waren het aanleggen van de route voor bezoekers en het inlichten van alle leden. Als eerste leden mochten de kinderen weer naar binnen. Ze komen binnen, worden geleid naar het desinfecterend middel en worden bij de ingang neergezet om alvast de schoenen en de sokken uit te doen , legt Marco Pierik de nieuwe situatie uit. Ouders moeten verder ervoor zorgen dat de kinderen al met zwembroek en badpak gekleed naar het zwembad komen.

Looproute voor volwassenen
Voor volwassenen gelden iets strengere maatregelen. Maar ook deze doelgroep mag vanaf deze maandag weer zwemmen. Het zal niet meer zo zijn dat mensen zomaar naar binnen komen om even te zwemmen , aldus Pierik. Dat gaat straks alleen maar nog op reservering. Zo kunnen wij per product en per tijdslot het maximum aantal mensen in het bad hebben. Tot 1 juli mogen we maar 30 mensen per bad hebben.

Bekijk de hele reportage uit het Aquadrome hieronder terug.

foto: still uit video, © 1Twente

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.